Élethelyzetünk és/vagy az igényeink változása olykor nem csak a szokásaink feladására, hanem az addig jól megszokott életkörülményeik átalakítására késztet minket. Utóbbi alatt, jelen esetben a költözést értjük, mely még a rutinos költözők számára is komoly kihívást jelent minden alkalommal. Ugyanis a napi rutint – család/munka/tanulmányok – megszakítva kell oly módon lebonyolítani a költözést, hogy az a lehető legkevésbé befolyásolja a már említett napi teendőinket.  A költözés tehát a fizikai teher mellett egyesek számára komoly lelki megpróbáltatás is lehet, hiszen bedobozolni egy egész életet nem lehet könnyű senkinek sem.

Vállalkozásunk épp ezért kínálja a költöztetést, mit szolgáltatást, melynek során – megrendelőinket megszabadítva a tehertől – gyorsan és megbízhatóan bonyolítjuk le a szállítást.

Költöztetést Sopronban és vonzáskörzetében vállalunk:

  • Magánszemélyeknek: teljes körű költöztetési szolgáltatást biztosítunk, igény szerint csomagolással.
  • Vállalkozásoknak: irodaköltöztetést, irattár költöztetést és épületen belüli költöztetést is vállalunk.
  • Intézményeknek: vállalunk többek közt könyvtár és oktatási intézményköltöztetést is.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek a költöztetés keretein belül?

  • Csomagolás: munkatársaink gyorsan, hatékonyan és átlátható rendszert alkalmazva csomagolnak, kiemelt figyelmet szentelve a törékeny és a nagy értéket képviselő tárgyaknak
  • Bútor mozgatás: a költöztetés során a bútorzaton igény szerint szétszereljük, szükség szerint a járműhöz visszük és fel is rakodjuk. A célállomáson a megrendelői igényeknek megfelelően az új helyszínen össze is szereljük.
  • Fuvarozás: az optimális útvonalon és biztonságosan juttatjuk el a csomagokat és bútorokat élete új helyszínére.

Cégünk a költöztetés területén belül vállalja a nemzetközi szállítás lebonyolítását is, melynek során garantáljuk a ránk bízott értékek épségét és időben történő átvételét is.

A költöztetés további részleteiről munkatársainknál érdeklődhet.