Nemzetközi költöztetés

Nyitott határok és határtalan lehetőségek. Ez jellemzi Európa jelenét, mely a szabad munkaerőpiaccal és a szabadon választott lakhellyel párosul. Ez pedig egy olyan újabb szolgáltatás piaci igényét eredményezte, mint például a nemzetközi költöztetés.

Vállaltunknál a nemzetközi költöztetés sokáig a fuvarozással volt összekötve, azonban a folyamatosan növekvő igény miatt elindítottuk a nemzetközi költöztetésre specializálódott járatainkat is. A kibővített szolgáltatási körünk pedig így már nem csak az országok közötti egyszerűbb költözést, hanem annak a költség hatékonyabb és gyorsabb teljesítését is garantálja.

Ahhoz azonban, hogy a nemzetközi költöztetés ténylegesen gyors és hatékony lehessen a legkevesebb anyagi ráfordítással, az alábbi kérdésekre a választ ismerni kell.

  • Honnan és hova szállítunk?
  • Mikor szállítsunk?
  • Mekkora a szállítandó csomagok nagysága és súlya?

Jó tudni: a nemzetközi költöztetési áraink javarészt függenek a célországtól, valamint az átköltöztetésre szánt csomagok és bútordarabok mennyiségétől. Utóbbi talán az egyik legfontosabb tényező, hiszen ezek összessége határozza meg a szükséges fordulók és/vagy gépjárművek számát.

 

Szolgáltatásaink a nemzetközi költöztetés területén belül:

  • Csomagolás: munkatársaink gyorsan, hatékonyan és átlátható rendszert alkalmazva csomagolnak, kiemelt figyelmet szentelve a törékeny és a nagy értéket képviselő tárgyaknak
  • Bútor mozgatás: a költöztetés során a bútorzaton igény szerint szétszereljük, szükség szerint a járműhöz visszük és fel is rakodjuk. A célállomáson a megrendelői igényeknek megfelelően az új helyszínen össze is szereljük.
  • Útvonaltervezés: munkatársaink már a nemzetközi költöztetés megrendelésekor el kezdik megtervezni az útvonalat, mely a lehetőségek szerint nem csak a leggyorsabb, hanem az útdíjak szempontjából is optimálisak.
  • Fuvarozás: optimális útvonalon és biztonságosan juttatjuk el a csomagokat és bútorokat élete új helyszínére.

Célországok a nemzetközi költöztetés területén belül:

A megrendelői igényeknek megfelelően Európa egészére biztosítjuk a fuvarozást, azonban nyugat-európai országok az elsődleges célállomások.

Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.