Nemzetközi fuvarozás

Az első nemzetközi fuvarozással kapcsolatos, fent maradó emlékeink nem mások, mint az ókori Róma által létesített kereskedelmi útvonalak, melyek Európa nagy részét behálózták. Bár akkoriban ezen kereskedelmi útvonalak mentén alakult ki az élet, ma már elképzelhetetlen lenne egy autópálya mellé települt város létesítése, hiszen ezek a nemzetközi fuvarozást is ellátó útvonalak a nap minden órájában hatalmas forgalmat bonyolítanak le.

Ahhoz azonban, hogy a nemzetközi fuvarozás a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban menjen végbe, nem csak az útvonalakat kell ismerni, hanem az adott ország vonatkozó szabályozását is.
Vállalkozásunk szakemberei a nemzetközi fuvarozás területén belül több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kollégáink nem csak a szállítmányozási feladatokat képesek ellátni, hanem az útvonal tervezési és engedélyeztetési feladatokban is tapasztaltak. Minden egyes, nemzetközi fuvarozást ellátó sofőrünk a megfelelő engedélyekkel, valamint több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a még hatékonyabb szállítmányozás érdekében sofőr kollégáink éjjel nappal elérhetőek, az út bármely pontján.

Amit a nemzetközi fuvarozás területén belül vállalunk:

• gyűjtő- és direkt áruszállítást
• nemzetközi költöztetést
• építő- és tüzelőanyag szállítást
• homok- és kavicsszállítást
• szálanyag szállítást
• útvonaltervezést

Gépjárműveink teherbírása 7,5tonnáig hitelesítettek, kötelező és CASCO biztosítások mellett árubiztosítással is rendelkeznek, valamint GPS nyomkövetővel ellátottak. Továbbá a még hatékonyabb nemzetközi fuvarozás biztosítása érdekében egyes gépjárműveink feljáró rámpával és csörlővel felszereltek.
A nemzetközi fuvarozás során, megrendelőink egyéni igényeinek megfelelően kiállásos átrakodást is vállalunk az útvonal bármely pontján.
Jó tudni: a hatékony és természetesen a határidőre történő fuvarozás biztosítása érdekében vállalkozásunk szükség szerint alkalmaz alvállalkozókat.